Lorem ipsum SERV

Lorem ipsum SERV

Ma pot ocupa de vanzarea imobilului dumneavoastra! 

Dupa semnarea Contractului de Comision, intocmirea unei fise ce contine caracteristicile imobilului, stabilim impreuna pretul de vanzare si strategia ce o vom adopta pentru vanzarea imobilului!

 

Inchirierea unui imobil fie ca este garsoniera, apartament, casa, vila ori spatiu comercial este o afacere practicata de multe secole de catre oamenii care detin mai multe proprietati. Aceasta indeletnicire se afla la temelia multor averi acumulate de marile familii europene! 

Un imobil trebuie inchiriat imediat ce a fost eliberat. 

O luna de chirie neincasata, (pe motiv ca imobilul este neinchiriat), este o luna pierduta, acei bani nu o sa-i mai incasezi niciodata!

Aici serviciile pe care le pot oferi acopera mai multe domenii: 

1. Vrei sa-ti cumperi un imobil?

2. Vrei sa investesti?

3. Vrei sa construiesti?

4. Vrei ca imobilul sa-l inchiriezi?

In toate aceste situatii pot sa va ofer un sfat. Contra cost, nimic nu e gratis!

Ai un teren si vrei sa construiesti o casa pentru familia ta. Nu ai mai facut acest lucru pana acum! Iti pot recomanda arhitect, structurist, inginer constructor, diriginte de santier, materiale de constructii, furnizori de echipamente, idei si diverse solutii!

Ai nevoie de Certificat de Urbanism, Autorizatie de Construire sau Desfiintare?

Se spune ca abia a treia casa pe care o construiesti o faci perfect, nu-ti iese nici din prima nici din a doua!

Eu am construit 5 case, o sala de evenimente, un pod peste un canal, un iaz, doua garaje si am amenajat (finisat si utilat) zeci de apartamente si sedii de firma!

Dupa cum stiti sunt licentiat in Drept specializarea Stiinte Juridice, timp de 4 ani am fost Avocat in Baroul Bucuresti.

De-a lungul vremii am redactat si semnat mii de Contracte de Comision, Inchiriere, Promisiuni de Vanzare-Cumparare, Antecontracte de Vanzare Cumparare, Contracte de Vanzare-Cumparare. 

Bineinteles, nimic nu e gratis!

Ai p proprietate si nu ai Cadastru, Intabulare, Numar Postal? Rezolvam!

Ai unul sau mai multe imobile care trebuiesc administrate in sensul de a colecta taxele de la chiriasi si trebuie platite utilitatile, efectuat reparatii sau imbunatatiri. Ma contactati. Pot sa va fac o oferta personalizata!