Tepari imobiliari

Tepari imobiliari

Cum poti lua teapa de la un evreu pe nume Nimrod Almagor

Pe 22 august 2019 ma intalnesc cu acest personaj si ii arat un apartament de 3 camere in zona Hristo Botev, sector 3 Bucuresti. Vine insotit de catre contabilul sau pe nume Angelo Milea. Dupa un tur al apartamentului se aseaza intr-un fotoliu si incepe sa spuna ca apartamentul este scump, ca el are in proprietate peste 70 apartamente si le-a luat mai ieftin. Intreaba daca are risc seismic, eu nu verificasem, caci era oferta unui coleg. Zic, uite un client serios, sigur are nevoie de serviciile mele.

Imi spune ca are o vila cu 11 apartamente, nou renovate si mobilate. Stabilim intalnire a doua zi.

Pe 23 august dimineata il sun si ne intalnim pe str Nastase Pamfil 32, sector 2 Bucuresti, fac turul vilei cu secretara/asistenta lui Alice, fotografiez toate apartamentele, stabilim pretul la inchiriat la 5.700 euro iar la vanzare 800.000 euro. Ma intreaba despre comission: ii spun 50% din chiria pe prima luna la inchiriere si 3% la vanzare, el zambeste, este de accord, batem palma si ne despartim stabilind sa ne intalnim la el la sediu sa discutam despre cele 75 apartamente.

A doua zi insotit de colegul meu Ciprian mergem la Nimrod Almagor care are sediul pe strada Ionel Perlea 8, sector 5 Bucuresti. Stam de vorba mai mult de o ora si stabilim o noua intalnire intre Ciprian si Angelo Milea pentru a vedea disponibilitatea apartamentelor, preturilor si conditiilor.

S-au intalnit, insa ziua urmatoare fara vreo finalitate concreta!

Pe 30 septembrie 2019 ma suna un client ca este interest sa vada vila de inchiriat din str. Nastase Pamfil 32 sector 2 Bucuresti. Il sun pe Nimrod Almagor care imi da numarul secretarei/asistentei lui, Alice pe care o sun si stabilesc intalnire la ora 17.00

Vine clientul dl Ovidiu Costache, facem turul imobilului, dupa 40 minute, soseste si fratele, mai facem un tur, sunt interesati, ma intreaba de ultimul pret, il incurajez sa faca o oferta, “oare lasa la 4500 euro/luna?” zic, da, asta ar fi ultimul pret acceptat de proprietar si transmis de Alice mai devreme!

Vorbeste Alice cu Nimrod Almagor la telefon si aceasta ne roaga cu cerul si pamantul sa mergem sa ne intalnim cu dumnealui la sediul din strada Ionel Perlea 8 sactor 5 Bucuresti. Ajungem acolo se serveste cafea, apa, incepe apologia celor 75 apartamente, timpul se scurgea, afara se intunecase, pana la urma s-a stabilit chiria 4500 euro pe luna, contractual incepe pe 15 octombrie 2019, prima chirie 3000 euro pe luna, garantie 4500 euro. A ramas la ne vedem a doua zi dupa amiaza. Ii las pe cei doi frati, unul in Piata Victoriei si unul in Otopeni pe strada 23 august. Si ajung acasa aproape de ora 22.00

A doua zi cer datele chiriasului si al proprietalului sa redactez Contractul de inchiriere, Angelo Milea m-a intrebat mirat “Dumneavoastra redactati contractual?” Zic da, eu redactez contractual! Imi trimite datele a doua firme, reprezentate de Nimrod Almagor. Fac Contractul il trimit ambelor parti, chiriasul da ok-ul si ne intalnim tot pe seara pe str.Aurel Perlea 8, sector 5 Bucuresti. Incepe iarasi apologia celor 75 apartamente din Bucuresti, proprietate, se uita Nimrod Almagor pe contract si spune ca nu e bun, vine Angelo cu in contract de 11 pagini, nu 5 pagini, cat avea al meu,  cu tot cu Procesul Verbal de Predare-Primire, trece o ora, nimic nu se stabilize, chiriasul spune ca ar trebui sa citeasca pe indelete contractul de 11 pagini pe care il pune in fata proprietarul, deci ne vedem maine. Nimrod Almagor isi da sema ca s-ar putea sa piarda acesti client si atunci cere din nou contractul redactat de mine, pe care il semneaza. Cand se uita in contract Nimrod Almagor zice: “platiti din ING BANK? Inseamna ca dureaza cateva zile pana intra in ALFA BANK! Uitandu-ma la el, atunci am realizat ca o sa tergiverseze plata comisionului datorat.  Iarasi se facuse noapte si asa am ajuns acasa.

A doua zi il sun sa-I arat 2 apartamente pe Bd. Hristo Botev la pretul de 66.000 euro: http://www.popacostel.ro/hristo-botev-2-ap-a-cate-2-camere-etaj-2-2-scara-monumentala-lemn--1174.html  vine cu intarziere, vedem apartamentele, stramba din nas, ar vrea sa cumpere tot imobilul, ii explic ca incepem cu astea doua si facem diligente pentru celelalte. Scot contractul si factura pentru vila inchiriata cu o zi inainte, spune ca ne vedem a doua zi! Asta este, ma gandesc, vrea el, sa-mi demonstreze ca trebuiesc 2 zile sa-I intre banii in cont.  Bun, a doua zi, adica pe 3 octombrie 2019 am inceput sa-l sun de la ora 10.00 din ora in ora, nu-mi raspundea, imi refuza apelul si mi-a scris sms ca este bolnav. Dupa amiaza mi-a raspuns la telefon, am vorbit si mi-a spus ca pleaca din tara maine. Zic, dati dispozitie sa platiti, va fac factura fiscala, platiti in cont, in lei la curs BNR! Imi spune: “Nu, asteptati sa ne intalnim.” L-am mai sunat sambata, duminica 06 decembrie 2019, nu mi-a raspuns si am observant ca mi-a blocat numarul sa nu-l mai pot apela.

O sa fac mai multe demersuri care vor consta in:

 1. Publicarea acestui text, insotita de imaginea mai tanara a lui Nimrod Almagor si al contabilului dumnealui pe facebook, instagram, twiter, pe site-uri de imobiliare din Romania si Israel, cu specificarea exacta a numelui Nimrod Almagor.
 2. Voi informa oficial Comiunitatea Evreiasca din Romania despre acest comportament si despre faptul ca toate imobilele detinute de dl Nimrod Almagor sunt cu probleme seismice majore si nu-si informeaza despre acest risc clientii majoritari din Israel, punandu-le viata in pericol, inchirindu-le, sau vanzandule aceste imobile.
 3. Voi informa Asociatia Profesionala a Agentiilor Imobiliare din Romania, afiliat al National American Realtor al carui membru sunt.
 4. Sunt mai multi agenti imobiliari si firme “tepuite” de acest individ, doua dintre ele sunt Procapital invest iar alta este Mister Exclusivitate. Probabil dupa publicarea acestui material vor aparea si alte inselaciuni.
 5. Voi tipari fotografia lui Nimrod Almagor si o voi afisa in toate birourile mele si am doar patru sedii in Bucuresti, unul la Otopeni si unul la Tecuci: sub imagine voi scrie “Nimrod Almagor – Tepar”.

Concluzie:

 1. Am avut 5 intalniri cu Nimrod Almagor
 2. Ne-am intalnit in 4 locuri diferite:
 • Strada Dimitrie Bolintineanu 5 sector 3 Bucuresti
 • Strada Ionel Perlea 8 sector 5 Bucuresti
 • Strada Nastase Pamfil 32 sector 2 Bucuresti
 • Strada Hristo Botev 44 sector 3 Bucuresti

 

 1. Sunt multe personae care au asistat la intalnirile noastre, si care pot depune marturie:
 • Florin Neagu
 • Ciprian
 • Alice
 • Angelo Milea
 • Ovidiu Costache si fratele acestuia
 • Doamna Liliana proprietara din Hristo Botev

Fara sa ma laud, sunt cel mai vizibil agent imobiliar din Bucuresti si apropape zilnic ma intalnesc cu cetateni evrei interesati de afacerile imobiliare de la noi. O sa le povestesc tuturor despre acest individ. Poate o parte din ei vor jubila, dar sunt sigur ca cei mai multi vor dezaproba acest comportament.

Romania este o tara civilizata si primitoare, romanii sunt ospitalieri, insa comportamentul acestui “investitor” este degradant si injositor!

http://www.popacostel.ro/stefan-cel-mare-dinamo-vila-formata-din-11-apartamente-individuale--1138.html